nov
09

Howto: Sex

Heisann godtfolk.
Jeg vet ikke hva jeg skulle kalle dette innlegget, har jobbet en stund med det nå, så jeg kalte det bare enkelt og greit “Howto: Sex”. Som rett og slett betyr hvordan ha sex. Sant skal sies, de aller fleste vet hvordan man utfører det, men forhåpentligvis etter at du har lest dette innlegget så har du lært et triks eller to. Jeg vil også bare få nevne at ingen KAN sex. Uansett hvem så KAN han/hun ikke sex. Hvorfor? Fordi sex er unikt fra menneske til menneske, alle liker det litt forskjellig, tenner på forskjellige ting. Så har vi de som er flinke i senga. De som har klart å finne ting “de fleste” jentene liker i senga, kanskje et par ting ikke alle andre gutter kjenner til. Men de KAN ikke sex, de kan bare et par triks som de er flinke til å dra mest mulig nytte av.

Her kommer et par tips til alle de som vil bli litt bedre!

Denne informasjonen endret mitt liv. Hvis du vet hvordan du skal knulle ei jente skikkelig, så kan du gi henne noe de alle fleste guttene ikke kan. Du blir en av de som blir beskrivet som gode eller fantastiske i senga. Og uansett om du er singel eller opptatt, så er dette ingen skam å kunne(og utføre…).
Gevinsten er diger!

Du har muligens lest statistikker som sier at storparten av kvinner aldri har opplevd en vaginal orgasme. Samtidig har jeg også lest at over 80% av kvinner sier de ikke er tilfredstilte av hva slags sexliv de har.
De betyr ikke at de ikke har sex, eller god sex ifra tid til en annen. Det betyr at de bare rett og slett ikke er fornøyd med det sexlivet de har akkurat NÅ!

Kunnskapen om hvordan å knulle ei dame skikkelig, gir deg en mye større sjangs for at hun kommer tilbake for mer. Kvinner har som vane å like god sex, rart? Nei ;-)

Dette er basert på en bok kalt The Sex God Method, vil du ha større forståelse og mer informasjon, anbefales den på det beste!

Hvorfor gutter er dårlige i senga.

Når en gutt prøver å forbedre sin ytelse i senga, tenker de med en gang på nye stillinger, hvordan utføre oralsex bedre, hvordan treffe g-punktet bedre osv. Selvfølgelig kan en ny posisjon føles enda bedre ut enn den forrige for jenta, men videre kommer informasjon som tar ting opp til et helt nytt nivå. Hittil har vi bare snakket om fysisk nytelse, den vanlige typen sex.

Men kvinner vil ikke bli pult av en som har studert alle kvinners punkter, for så å “stimulere” akkurat på et godpunkt. Selvfølgelig, det kan fungere for en stund, og alle burde kjenne til kvinners punkter og deres orgasmer, som dere kan lese mer om her.
Men det en kvinne egentlig vil, er å bli pult ned i underkastelse, og måten du gjør det på, er psykologisk, ikke fysisk.
Det kommer frem til ordtaket: “Stimulèr hennes sinn, ikke hennes kropp.
Selvfølgelig, man må kunne basic sex, stillinger, oralsex, kvinners punkter som jeg linket til, men det kan man lett lese seg til.

I boken “Sex God Method” snakker forfatteren om fire verdier i fantastisk sex:

 1. Dominans
 2. Følelser
 3. Forandring/variasjon
 4. Å la gå.
Legg merke til hvordan de 4 verdiene alle er psykologiske prinsipper, og ikke fysiske.
For å gå igjennom kort det du burde kunne, og kan lett lese deg til hvis du ikke kan:
 1. Posisjoner: Misjonær, Jenta på topp(Å ri), Doggy, Spoone, G-spot posisjon( henne bein på guttens skuldre). Dette er de vanligste, feel free for å lære deg noen fler, som reverse cowgirl, butterfly etc.
 2. Oral sex: Husk å bruke god tid, ikke slutt å gjøre noe etter 20-30 sekunder fordi det er kanskje da det første begynner å bli ordentlig godt for jenta. Tease henne før hun allerede har rukket å ta av seg klærne.
 3. Fingring: Også her, start før klærne hennes er av, på flere jenter kan du gi dem klitorisorgasme igjennom undertøyet, og uansett så er det fantastisk forspill for å gjøre henne kåt. Få henne på kanten, for så å stoppe. Ta av henne undertøyet, hent fuktighet ifra vagiaen hennes, og massèr klitten, eller fingre henne innvendig å gi henne en vaginal orgasme ved å massere g-punktet hennes.
Oralsex og fingring burde ikke være ditt “main game” i senga, så ikke tenkt alt for mye på det. Det er også lettest å gi dem en klitoris orgasme, og det kan gjerne være den første du gir henne, av mange, men i forhold så er vaginale orgasmer mye sterkere.

Dominans
Det er et sitat som sier “The difference between raping and ravishing is heart connection”,
som på norske betyr noe i nærheten av “Forskjellen på voldtekt og vild voldsom sex er den følelsen som begge to deler”. Nå blei det veldig dårlig på norsk, men på engelsk er den perfekt!
Jenter elsker å bli dominert, de er feminine. Dette gjelder på mange plan, også det sosiale plan. Det skal selvfølgelig sies at det finnes en grense, hvor det går ut over frihetsfølelsen hennes.
Når du har sex, går alle de sosiale reglene ut vinduet. Dette er parringsakt mellom to kåte pattedyr.
Din tankegang burde være “Nå skal jeg knulle vettet av henne” og ikke “Nå skal jeg elske med henne”.
Selvfølgelig, det er en tid for all, kjærlig elskov skal selvfølgelig forekomme i et parforhold det også.
Men hvordan dominerer man ei jente så hun virkelig føler hun blir pult skikkelig av en ordentlig mann?

Dirty talk
Mange gutter begrenser deres ferdigheter i senga(senga som i sex generelt, uansett hvor) ved å ikke prate. Dette er tull, du MÅ snakke til henne hvis du vil øke nytelsen hennes, gi henne flerfoldige orgasmer og hardere orgasmer! For hver dirty setning du kaster ut tilsvarer at du penetrerer henne ganger 10, bare inni huet hennes! Åpenbart, dette skal ikke være logisk i det hele tatt, med andre ord, ei jente som har bare hatt 1 sexpartner, deg, kan tenne heftig på å bli kalt jævla tøs, eller hore, eller ting som tilsvarer hun har pult mange folk.
Eksempler:
 • “Du er min lille tøs, du er så jævla våt. Du har tenkt på min harde pikk inni deg i hele dag,har du ikke?”
 • “Du liker ingenting bedre enn å bli pult av min lange hard pikk, hva? Ja ta alt inn du din lille hore.”
 • “Bare å tenke på din lille trange mus får meg til å bli hard”
Dere skjønner poenget. Det skal også sies, det finnes en fåtall jenter som ikke liker å bli kalt visse ord, eller ikke liker å bli snakka dirty til i det hele tatt. Selvfølgelig får man ta det til betraktning, men det er mest fordi de ikke klarer “Å la det gå” som er en av verdiene nevnt over. Da kan man for eksempler kjøre litt mildere dirty talk som ikke går så mye på henne, men f.eks. “Åh, det er så jævlig digg å ta deg bakfra”.
Et annet triks i dirty talk, er å ta eierskap over kroppen hennes. Bruk “mine pupper” om hennes pupper. “Fitta mi” om vaginaen hennes. F.eks. “Det her er fitta mi vet du? Den er ikke din , den er min, jeg skal bruke den akkurat når jeg vil. Så jævelig deilig fitta mi er!”. Selvfølgelig høres det rart ut i en ukåt tilstand hvor man tenker logisk, men man må slippe løs, bli en dyr med instinkter, ikke tenke!
Noe man også må notere seg er at man burde ikke BARE prate dirty til henne. Det kan få henne til å miste kåtheten, tror at du ikke respekterer henne osv. Bruk dirty talk når hun er skikkelig kåt!
Husk, tidlig i akten kan du fint vise fysisk dominans, kaste henne rundt, opp at veggen. Dra henne i håret, spanke henne, riva av klærne hennes. Det er også fantastisk å binde en kvinne veldig lett.
De fleste jenter godtar å bli bindt, men det må ikke være for stramt, det må ikke være for lenge( hvor lenge spørs helt på hva du gjør mot/til henne), og det må ikke være vondt eller ubehagelig. Blir det vondt eller ubehagelig så er det ekstremt kort vei ut av “let go” tilstanden.
En annen fysisk dominant ting å gjøre, er å f.eks. pule henne doggy style. Du står bak henne og kjører på, knuller henne skikkelig mens hun står på hender og knær og tar imot alt sammen.

Kommandoer
Dette er et gullegg, og en svært viktig regel:
Aldri SPØR en kvinne om å gjøre en spesifikk ting i senga. Kommandèr henne! Vil hun absolutt ikke så sier hun ifra, ikke føl deg dum, bare fortsett videre. Et unntak her er analsex og deep throat. Er du i et forhold så er det fint å snakke om det først, for så å si i senga “Stil rævva di til disposisjon så jeg kan få prøve det andre trange lille hullet ditt”. Hadde du plutselig sagt dette uten å ha prata om det først hadde dama di lurt på hva faen du snakka om. Men hvis dere hadde snakka om det først, kanskje var litt nyskjerrige, så er det mye mer sjangs for å være med på notene. På et one night stand så er det veldig sjeldent det ville ha fungert å sagt noe sånt som over, men har jenta prøvd analsex før så er det større sjangs for at hun er med på notene.
Mer om analsex lenger ned.
FEIL: Kan jeg ha sex med deg i doggy?
Riktig: Snu deg rundt og kom deg på alle fire så jeg kan knulle deg hardt bakfra!
FEIL: Vil du gi meg en blowjob?
RIktig: Slikk pikken min. Nå sug den. Sug pikken min.
Feil: Skal vi gjøre det? (ha sex)
Riktig: Ta av deg klærne.

Følelser
Hvis du leter etter en måte alene å nå de fleste følelsene til en jente, er å lese romantiske noveller til henne.
Det er en del hos alle kvinner som vil bli dominert, men det er også en del som vil oppleve et bredt spekter av følelser. Du vil sette følelsene i sving. Og dette kan du gjøre utenfor soverommet(sex akten) i tillegg!
Du kan lage mye attraksjon utenfor soverommet, som ved å være romantisk, eller mannen som fikser ting for henne osv. Skape følelser, få henne til å føle dem ovenfor deg. Helst positive, men ting som sjalusi kan fungere i små doser, men dette er vansklig. Hvis du får en jente til å føle veldig sterkt for deg, kan du ta med dette inn i sexen, og blåse det enda mer opp. Du kan også etter en stund bruke sex som en “gevinst” hun kan få, etter å ha gitt henne fantastiske seksuelle opplevelser, så la det fra en tid til en annen være henne som tar intiativet til sex, “bærer” samtalene, rett og slett invisterer tid i deg!
Og i samordning til Dirty talk har du Følelseprat ( Emotional talk) som kan mulitplisere følelsene hennes mens dere holder på!
 1. Kjære, jeg elsker det når jeg er inne i deg!
 2. Musa di er bare min, ingen andre får ta på deg, du er bare min!
 3. Jeg kjenner deg så dypt, det føles så uvirkelig ut!
 4. Fortell meg hvor mye du elsker meg.
Gode eksempler på følelseprat. Når du prater følelseprat så må du ta med tre verdier: Eiendom(hvor mye hun er din, og hvor mye du er hennes), hvor sterkt du føler for henne, og hvor sterkt hun føler for deg!

Teasing
Og tease skaper en hel gjeng følelser. Du bli kåt til det hinsides, du mister all kontroll over å få lov til å få orgasme eller ikke, og du føler noe spesielt ang. han/hun du lar tease deg heftig.
Å binde motparten fast, for så å tease for 30 minutter er suksess! Du må hele tiden kile, stryke, slikke på deilige steder på kroppen, ta personen til kanten av kåthet, men ikke over. Du kan også gjøre avtaler som ” Sug pikken min i 2 minutter så skal jeg slikke fitta di 3 ganger”. Hvor mye forteller ikke det henne at du eier henne? Maksimalt!
Og etter en lang periode med teasing, er det alltid en suksess å få vedkommende til å komme hardt og fort. Er du gutt kan du plutselig kjøre pikken din opp i henne, ta henne hardt og brutalt til og mens hun kommer, som ikke tar lang tid! Er du jente kan du hoppe på å ri han hardt, eller suge han, eller hva enn du finner på!
Når du teaser, så er “to skritt tilbake, et fram” en ypperlig regel å bruke!
Andre følelser du kan lett skape er f.eks. “Vi burde ikke gjøre dette..” Når hun har kjæreste(Ja, jeg vet, umoralsk) eller når hun kanskje er din beste venns venninne eller lignende. Når det er “ulovlig” så er “Vi burde ikke gjøre dette…” et perfekt måte å skape en sterkere “ulovlig sex” følelse hos dama. Offentlig sex funker også; “Vi burde ikke gjøre dette her… noen kan se oss”.
Beste tiden for å si “jeg elsker deg” til en jente er rett før hun oppnår orgasme, det gjør at jenta kommer så mye hardere enn hun vanligvis ville ha gjort! Det er selvfølgelig et pluss at du faktisk elsker henne, men det er faktisk ikke en nødvendighet. Jenter på one night stands pleier å like det veldig godt de og, og de kommer sjeldent til å ta deg bokstavlig, fordi, du var kåt som et udyr og ville ha sagt hva som helst for å forbedre hennes nytelse!

Pillowtalk
Pillowtalk er praten du har etter sex, og dette kan brukes til å sette prikken over I’en når det kommer til hva du føler for henne, og dermed hennes sterke følelser for deg. Dette er logisk nok mest brukt for partnere i forhold, eller fuckbuddys.

Forandring/variasjon
Det er ingen lettere måte å drepe sex livet ditt enn å gjøre det samme, dag ut og dag inn.
Noen gutter er super dominante hver eneste gang de har sex. De første gangene er dette dritkult for jenta, og hun elsker det, men over tid blir det rutine, og hun vil ha noen som kan ta henne igjennom hele spekteret av følelser, eller kanskje en “la gå” opplevelse hvor han drar henne inn i et smug for å pule henne, fordi han bare er så kåt at han må.
Trikset er å kunne utføre alle tre. Være huleboeren som dominerer å knuller jenta hardt, samtidig å være Romantikern som hvisker “jeg elsker deg” når hui kommer, og sist være den tantriske spirituelle elskeren som får jenta til å “let go”, bare glemme alt av sosiale regler, selvtillit og bare eksistere i sexakten!
Dette er ikke så vansklig, du kan balansere det f.eks. igjennom en hel dag:
På kvelden, dra henne med på badet, bøy henne over og pul henne hardt og fort for en liten rask en. Senere den kvelden, ha en lang sexakt, hvor dere ser hverandre inn i øyene og uttrykker hvor mye dere elsker hverandre. Neste morra, når du våkner opp, penetrer henne og ha heftig utavdegselv-opplevelse knull!
Du kan også dele det opp i en sexakt alene; På starten sleng henne dominant opp langs døra, før du plutselig bærer henne mykt og ømt ned på senga, for så å elske med henne.
En gang kan være 30% Dominans, 40% følelse og 30% “let go”, og neste gang 80% Dominanse og 20% “let go”.  Du kan dekke flere ting med en handling, f.eks. Grip tak rundt halsen hennes mens du forteller henne hvor mye du elsker henne og aldri ville latt noe slemt skje henne.
Så utgangen blir at man skal stimulere henne psykologisk basert på Dominans, følelser, og “let go” prinsippet. Ut ifra dette kan/må du basere din variasjon.
Noen andre ting som også er fine å variere fra en tid til en annen er:
 1. Sted
 2. Tid
 3. Kontekst
 4. Varighet på sexen
 5. Antall Orgasmer
 6. Roleplay og fantasier

Å la gå
Igjennom hele innlegget her har jeg snakket om det “Å la gå/ Let go”. Det finnes ganske mange nivåer av det.
På overflaten kan det være å glemme tanker, glemme sosiale regler, bare nyte og leve i øyeblikket.
På et dypere nivå betyr det ut-av-deg-selv opplevelser og minuttlange orgasmer!
Helt enkelt, så krever ikke sex noe som helst planlegging. Du kan være på en fin resturant med ei dame, for så å bli kåt, dra henne med på dass og pule henne opp etter en vegg i en bås.
Grunnen til at disse tipsene er så enkle å bruke er at du ikke trenger å lære å bruke noe ifra bunn av, du trenger bare å bruke instinktene du har fått som menneske!
Du må tenke: “Mer Dominans” og så sier du ut av det blå det første som faller deg inn.
Du må IKKE tenke “hmm ok, la oss være dominante, hva skal jeg si tro?”. Da taper du! Du må bare VÆRE dominant og si det uten å tenke! Eller så blir det som om du har lest en eller annen morsomt tåpelig sexguide som skal gi dama en utrolig orgasme. “Hmm ok, da skal jeg bare gni klitten i 30 graders posisjon i et minutt, så skal jeg… etc”. Det blir for dumt!
Alt du trenger å tenke er 3 enkle ord!

Dominans, følelse(ladet) og variasjon!
Hva du gjør etter å ha tenkt en av dem, sier du eller gjør du!
Tenker du dominans, så spank dama, eller si hu skal gå ned å suge pikken din!
Kommer du på at du vil bringe litt passion inn i det sier du lett ” Herregud jeg elsker deg!”.
Og vil du ha variasjon kan du kommandere henne over i en annen posisjon, eller dytte henne ned på gulvet for så å fortsette der!
Når du da klarer dette, å tenke på ett av “stikkorda” for så å reagere med instinkt uten å tenke “hva skal jeg si/gjøre nå?” så er du fullstendig inne i “Let go” modus!
Så disse tre ordene er enkle stikkord til en Rå ikke-sosial avdelt del av deg! Denne delen av deg er er den du stoler på! Og enda morsommere, de fleste seksuelle problemer kommer fra å ikke være “in the moment” nok!
Du kommer for tidlig? Du sitter inne i hodet ditt å tenker “holde ut litt til! litt til!” eller “ikke eeeeenda!!”.
Akkurat, du tenker. Du er ikke in the moment!
Hvis du er In the moment så ville kroppen automatisk slakke ned på farten hvis du ikke helt vil komme enda. Å gjøre gangetabellen i huet mens du puler er bare oppskryt, og hjelper maksimalt med å utsette orgasme med 10 sekunder!
Presentasjonsangst? Igjen, du tenker for mye. Lev i nuet!
For liten pikk? Du trenger en overraskende liten tissefant for å ikke klare å tilfredstille dama! Å tenke over at du har liten pikk gjør igjen at du er inni huet ditt å tenker dårlige tanker. Bare pul vettet av jenta isteden, eller hva? ;-)

Analsex
Jeg skrev litt om analsex istad, at man helst skal prate om det først. Når skal man prate om det? Når man sitter å ser på tv? Fail. Selvfølgelig, du kan spørre henne om hva hun tenker om analsex, om det er helt out of the question eller ikke, og såfremt det ikke er det, så skal du bare fortsette når hun er kåt på et høyt nivå!
Trinn 1: Start med å “rote” rundt i området der nede mens du f.eks. tar henne i doggie. Saakte jobber din vei inn mot analen med en finger, for så å penetrere henne med en finger(og glidemiddel selvsagt).
Trinn 2:Når hun har vært med på litt anale gleder med en finger eller to et par ganger, fortell henne mens dere holder på hvor jævlig digg det ville føltes å knulle rævva hennes, fylle henne helt opp. Snakk entusiastisk. Si gjerne også at “men det kan vi ikke gjøre” for å skape litt ulovlighet rundt det å bli tatt i rævva.
Trinn 3: Når hun skal til å få en orgasme, stikk en finger i rumpa hennes(selvfølgelig pass på at du har nok glid til å penetere). Ikke bare vil dette booste orgasmen hennes, hun vil også mentalt ankre analsex med orgasme.
Trinn 4: Ta pikken opp til rumpehullet hennes og si noe som “Baby, jeg vet det ikke er bra, men nå skal jeg knulle deg i rævva”. Vent på at hun skal være enig, hvis ikke, fortsett med trinn 2, og evt. 3. Bruk et tonn med glidemiddel, la det bli vått over hele stedet, de første gangene er det ikke noe som heter for lite glidemiddel!
Trinn 5: Første gang må du være ekstremt forsiktig, og bruke lang tid. Si til henne at hun skal fingre seg selv, imens du forsiktig tar pikken inn og ut av rævva hennes. Første gang er det helt normalt å bruke mellom 10 og 15 minutter bare for å komme helt inn! Fortell at hun må slappe av, det er utrolig viktig! Det at hun fingerer seg selv, samtidig som du forteller at”det er så sykt digg å pule deg i ræva” henne i øret, vil overvinne den smerten hun føler akkurat da.
Trinn 6: Når du er kommet helt inn, bare vent og la henne bli vant til det, før du knuller henne som hun knulles skal! Når du kommer inni henne, så kommer hun til å føle seg veldig skitten. Skitten pike! Hvis du ikke har vinkla dette som en positiv og deilig opplevelse, sammen med en trygg partner så kommer hun også til å få dårlig samvittighet og muligens frike litt ut!
Husk, masse glidemiddel!

Som en siste note, hvis du klarer å balansere de 3 stikkordere over, så kommer din partner aldri til å ha en grunn for å forlate deg seksuelt!

Både tilbakemeldinger og spørsmåls mottas med Entusiasme!
Fantomet.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Ingen kommentarer»

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00